Sabbat van de Unie

Hier treft u aan, voor het derde jaar achtereen, een nieuwe productie die we gebruikelijk zijn gaan noemen: “Sabbat van de Unie”.

Na 2015 en 2016 staat de uitzending van deze nieuwe video gepland op zaterdag 7 janauri 2017. Het is niet meer een prediking van 4 stemmen, maar één prediking gegeven door de predikant Ruben De Abreu, voorzitter van de Franco-Belgische Unie.

Het gekozen thema is De Impact van de Bijbel in ons Leven. Waarom dit thema? Omdat het jaar 2017 de viering is van 500 jaar protestantse Reformatie. Deze geschriften spelen een belangrijke rol in onze beweging en in de kerk die daaruit is opgekomen.

De gekozen schriftlezing voor deze prediking wordt in een diversiteit van talen in onze unie gegeven. We hebben veel kerken met verschillende talen voornamelijk in onze territoria in Noord-Frankrijk, met name in de Parijse regio, en in België en in het Groothertogdom van Luxemburg. In een tweede gedeelte treffen we mensen aan die getuigen van de impact van de Bijbel in hun leven. Het zijn predikanten, leden, voorzitter van de Generale Conferentie, mannen en vrouwen. De Bijbel laat zijn stempel regelmatig en onuitwisbaar achter in ons leven.

U kunt hier de bestanden downloaden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.