Overlijden Michel Mayeur

Michel Mayeur (1951 – 2018)

Het is met diepe droefenis dat we afscheid hebben moeten nemen van Michel Mayeur. Geboren op 17 november 1951 en heengegaan op 18 december 2018, na een lang gevecht tegen kanker. Michel had net zijn 67e verjaardag gevierd. Ondanks de pijn is hij vredig ingeslapen en dat is een troost voor zijn naasten en zijn vrienden.

In 1978 werd Michel Mayeur aangenomen als predikant in de Belgisch-Luxemburgse Federatie. Hij werd uiteindelijk in 1984 ingezegend terwijl hij werkzaam was voor de Noord-Franse Federatie. Naast het dienen van verschillende kerken in Noord-Frankrijk en België, is hij van 1987 tot 1993 de redacteur van het blad Signe des Temps geweest. Na 11 jaar weer werkzaam te zijn geweest in de BLF, heeft hij deze federatie ook twee jaar gediend als Algemeen Secretaris. In 2012 is hij dan uiteindelijk met pensioen mogen gaan. Tijdens zijn pensioen heeft hij het bijzonder moeilijk gehad met enkele beslissingen die werden genomen door de Generale Conferentie, waardoor hij enkele jaren geen lid wilde zijn van de kerk.

We nemen afscheid van een echtgenoot, vader, opa, vriend, predikant en kerklid. De uitvaartdienst zal plaats vinden op zaterdag 22 december om 10:00 uur. U kunt een bericht achterlaten voor de familie via de website van de Centre Funéraire. We wensen de nabestaanden Chantal Segers en hun kinderen en kleinkinderen veel strekte en zegen tijdens deze moeilijke periode.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.