Nieuwe Penningmeester voor Zuid-Frankrijk

De bestuurders van de Zuid-Franse Federatie: Jean-Odnel Ulysse, Daniel Monachini, Philippe Anquetil

Bij de afgelopen Algemene Vergadering van de Frans-Belgische Unie werd de penningmeester van de Zuid-Franse Federatie (FFS), Philippe Aurouze, benoemd tot penningmeester van de Unie. Tijdens de afgelopen Algemene Vergadering van de FFS in mei van dit jaar in Arles, Frankrijk, bleven vele posten vacant, waaronder de positie van de penningmeester. In een schrijven  van 7 december 2018 door de voorzitter van de FFS, Daniel Monachini, werd het goede nieuws meegedeeld dat alle posten, inclusief die van de penningmeester zijn voorzien.

Voor de post van penningmeester, heeft het federatiebestuur besloten om Jean-Odnel Ulysse te benoemen, dit nadat hij positief had gereageerd op de oproep van de FFS en het territorium waar hij werkzaam was (de Guyanese Missie) zijn vertrek had geaccepteerd.

Jean-Odnel heeft de juiste opleidingen genoten aan de Universiteiten van Saint-Étienne, Lyon, Parijs en het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft 7 jaar lang gewerkt in diverse financiële capaciteiten in Parijs. Later reageerde hij op een oproep van de Guyanese Missie, waar hij diende als assistent-penningmeester en penningmeester van verschillende adventistische instellingen. Tegelijkertijd was hij betrokken bij verschillende geestelijke aspecten van de locale kerk.

De Zuid-Franse Federatie is blij met de komst van Jean-Odnel en zijn vrouw Magalie. Ze hopen dat ze zich thuis zullen voelen in de Federatie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.