Communicatie Protocollen

Communicatie ProtocollenNa overleg en vele vergaderingen heef de Unie in samenspraak met de Federaties afspraken gemaakt rond de regels van communicatie. Er wordt uitleg gegeven over waar je social-media accounts aan moeten voldoen om gebruikt te kunnen worden voor je gemeente. Waar moeten artikelen, foto’s en het kerklogo aan voldoen wil je het gebruiken op je website of andere communicatie kanalen. In totaal zijn er 3 documenten gecreëerd, elk bestrijkt een eigen gebied van communicatie.

Protocol I: Publiceren van artikelen op het internet

Protocol II: Sociale Media

Protocol III: Websites

 

Jaarkalender 2021

Hierbij kunt u de jaarkalender voor 2021 downloaden. Het bevat de hoogtepunten van het jaar 2021. Noteer ze in uw agenda. In de loop van het jaar krijgt u meer informatie over de verschillende evenementen, trainingen en bijeenkomsten.

Jaarkalender 2021

Op zoek naar Opwekking

10 Dagen van Gebed

Dit jaar nodigen we u uit om tijdens tien dagen van gebed opwekking te zoeken door de kracht van de Heilige Geest. Maak tijdens het bidden aanspraak op Gods belofte aan Zerubbabel als de uwe: “Niet door kracht noch door geweld, maar door Mijn Geest’, zegt de Heer der heerscharen”…

Verder lezen

Fede-Info december 2020

Fede-Info december 2020We zijn aan het einde gekomen van een heel bijzonder jaar. Ondanks de beperkingen opgelegd door de gezondheidscrisis, zult u in deze Fédé Info ontdekken hoe de kerken zich hebben aangepast om onze Federatie te blijven steunen. Dit belangrijke hoofdstuk zal echter niet de herinnering uitwissen van alle mensen van wie we afscheid moesten nemen en deze uitgave is een speciaal eerbetoon aan twee van onze vroegere predikanten: Rosa Saveniers en Roger Lenoir. In Federatienieuws ontdek je ook de gezichten van onze vier nieuwe predikanten en de veranderingen in pastorale opdrachten. Ten slotte geeft het hoofdartikel van onze voorzitter, Jeroen Tuinstra, je de kans om na te denken over de complottheorieën die momenteel in overvloed aanwezig zijn, zowel in de wereldpers als in onze kerk. Veel plezier bij het lezen.

Fede-Info december 2020