Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 3 februari bood de Federatie de families van de predikanten, leden van het Federatiecomité, federale verantwoordelijken en gepensioneerden een feestmaal aan tijdens de nu traditionele ‘Nieuwjaarsreceptie’. Het doel is tweeledig: zowel om al deze mensen te bedanken, maar ook hun families, die zich week in week uit committeren en tijd geven aan onze kerk en onze federatie. Maar ook om uitwisselingen aan te moedigen en een gezellig moment rond een goede maaltijd te delen. En dat was het geval, want het door Ghislaine Heinze-Vanrusselt verzamelde team deed er echt alles aan om een gevarieerd en heerlijk buffet aan te bieden.

In zijn welkomstwoorden keerde Jeroen Tuinstra terug naar drie evenementen die hem in het jaar 2018 markeerden, namelijk het congres voor jeugdleiders in Kassel tijdens de zomer, het spirituele congres van oktober en de Algemene Vergadering van de Unie afgelopen mei. Hij bevestigde ook zijn hoop dat onze kerk op een concrete manier zal leven met de waarden die door Christus tijdens zijn bediening zijn overgebracht, vooral in Mattheüs 7:12.

De honderd gasten die de reis naar Hasselt maakten zijn teruggekeerd naar de vier hoeken van België en Luxemburg met een glimlach op hun gezicht, blij dat ze een aangenaam moment hebben gedeeld en klaar om zich opnieuw te committeren om van onze Federatie een kerk te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.