ADRA verkozen tot meest innovatieve VZW in 2022

Op 13 oktober 2022 werd ADRA België door ASBLissimo uitgeroepen tot meest innovatieve VZW in Franstalig België dankzij haar solidariteitsproject The Social Food Truck. Dit project werd door een jury van deskundigen uit de non-profitwereld gehonoreerd met de eerste prijs.

The Social Food Truck is een project van ADRA België, gesponsoord door verschillende sponsoren. The Social Food Truck heeft twee functies: overdag dient hij het grote publiek met commerciële activiteiten, waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor de sociale voedselverdeling als noodhulpactie; ’s avonds zoekt zij de meest kwetsbaren op (daklozen, studenten in precaire situatie enz.) om hen, tegen een vrije bijdrage, kwaliteitsvoeding aan te bieden op basis van een uniek concept van vegetarische streetfood.

De VZW ASBLissimo is een organisatie die door trainingen, congressen en uitwisselingen VZW-leiders en -managers in Franstalig België willen bevorderen en versterken. Zij organiseert elk jaar een congres met verschillende sprekers en belangrijke VZW’s. Elk jaar benoemt ze ook de meest inovatieve VZW van het jaar.

Met de toewijzing is een geldprijs van 5000,- euro gemoeid, een professionele videoreportage/promotiemateriaal voor het project en de VZW, verschillende interviews in media en een gratis kantoorruimte voor een jaar.

Voor meer informatie over het project: www.adra.be

Reacties zijn gesloten.