Bijbelstudies

ESDA wil graag laagdrempelige en vrijblijvende cursussen aanbieden aan mensen die in hun eigen tempo meer willen leren over bijvoorbeeld archeologie, gezondheid en de Bijbel.

Een van de doelstellingen van ESDA is om de kennis van en over de Bijbel in België te bevorderen. Dat gebeurt onder andere door het aanbieden van gratis en vrijblijvende cursussen op het gebied van de Bijbel, archeologie, gezondheid en meer. Let op: het kan zijn dat de bevestigingsmail voor digitale cursussen bij de ongewenste mail terecht komt.

De cursussen zijn zo geschreven dat ze zelfstandig en in eigen tempo gemaakt kunnen worden. Veel van de cursussen hebben in hun schriftelijke vorm al hun diensten bewezen. Ook worden er nieuwe webcursussen geschreven om het aanbod aan te vullen met zo actueel mogelijke thema’s.

Deze cursussen worden gratis aangeboden en kunnen geheel vrijblijvend in eigen tempo gevolgd worden. De komende periode ligt de nadruk op het geschikt maken van de cursussen voor het volgen via het web en het uitbreiden van het aanbod.

Wij wensen u veel studieplezier bij het maken van de cursussen en zien uw aanvraag graag tegemoet.

ESDA Instituut

Reacties zijn gesloten.