André Lutters overleden

André Lutters (9/7/1938 – 3/6/2023)

Afgelopen Sabbatmorgen 3 juni 2023 is André Lutters vredig ingeslapen. André heeft de korte strijd met  kanker op 84-jarige leeftijd verloren.

Geboren op 9 juli 1938 in Blankenberge werd hij in 1965 aangenomen als predikant bij de Federatie. In 1971 werd hij uiteindelijk ingezegend als predikant en in 1993 kwam er een einde aan zijn pastoraat als medewerker van de Federatie, maar hij bleef een zeer actieve predikant. Hij heeft honderden mensen meegenomen naar Bijbelse landen, met name dankzij de reizen “Bijbel & Archeologie” die hij op briljante wijze organiseerde. Zijn passie voor reizen combineerde perfect met zijn passie voor de Evangeliën, en de vele ervaringen die hij opdeed in het Heilige Land en tijdens zijn Bijbelseminaries zullen een krachtig getuigenis blijven voor de komende generaties.

André is vorige sabbat overleden en deze speciale rustdag geeft ons ook de zekerheid van een toekomstige wedergeboorte. Het is met deze hoop dat we zijn vrouw Irmgard, hun drie kinderen en familie, en de kerk van Antwerpen onze meest oprechte deelneming sturen. De uitvaartplechtigheid heeft plaats gevonden op vrijdag 9 juni.

Reacties zijn gesloten.