Boodschap van de Generale Conferentie voorzitter

Ted N.C. Wilson, General Conference President (GC).

Mijn beste broederlijke groeten, evenals mijn aanmoediging aan al onze dierbare leden van het grondgebied van de Frans-Belgische Unie.

We leven in de tijden die voorafgaan aan de wederkomst van Christus. Wat een voorrecht om deel te nemen aan de verkondiging van de Drie-Engelenboodschap van Openbaring 14, zelfs in de verwarring van de COVID-19-pandemie van het coronavirus. God zal je helpen moedige getuigen te zijn door onze tijdgenoten de weg van hoop te tonen die we in Christus hebben. Mag het lezen van de Bijbel en de Geest der profetie je aanmoedigen, aangezien je beseft dat we echt leven in het topje van de tenen van de profetie vertegenwoordigd door het standbeeld van Daniel 2. De terugkeer van Jezus staat voor de deur. Hij wil dat je zijn kostbare boodschap op elke mogelijke manier deelt met je buren, vrienden en familieleden, op het grondgebied van de Frans-Belgische Unie.

Concentreer je op troostende bijbelteksten, zoals Psalm 46: 1, Jesaja 26: 3, II Timoteüs 1: 7, en vele andere beloften die ons verzekeren dat God de controle heeft en dat we volledig op hem kunnen vertrouwen. Behoud je spirituele leven door de Bijbel te bestuderen, de Geest van profetie en vurig gebed te bestuderen. Door de genade van God en de kracht van de Heilige Geest, tijdens deze pandemie en daarna, wees een stabiliserend anker en een pilaar die hoop vasthoudt, want God geeft je zijn kracht. Doe mee aan de Total Member Involvement (TMI): allemaal geworteld in Christus, doe alles wat we kunnen voor Hem. Doe het op de juiste manier door te voldoen aan de volksgezondheidsvereisten die nauwgezet in acht moeten worden genomen tijdens deze pandemie. Om zo gezond mogelijk te blijven, volg je persoonlijk de acht natuurlijke gezondheidswetten en behoud je een goed immuunsysteem: (1) Eet een uitgebalanceerd dieet en vermijd schadelijk voedsel zoals dat met een hoog suikergehalte. (2.) Oefen indien mogelijk. (3.) Drink veel water. (4.) Zorg voor zoveel mogelijk zon. (5.) Neem een ​​evenwichtige levensstijl aan door zelfbeheersing te tonen. (6.) Adem veel frisse lucht in. (7.) Zorg voor voldoende rust. (8.) vertrouw op de kracht van God, om je niet alleen fysiek, maar ook mentaal, sociaal en spiritueel te ondersteunen.

Beste vrienden, blijf altijd in contact met God. Waardeer Christus, zijn Woord, zijn gerechtigheid, zijn dienst in het heiligdom, zijn reddende kracht in het grote conflict, de boodschap van de drie engelen, zijn boodschap van gezondheid, zijn laatste missie voor de wereld. Pleit voor de late regen van de Heilige Geest en de komende wederkomst van Christus. Neem deel aan de 100 gebedsdagen van 27 maart tot 4 juli 2020, een speciale gelegenheid om in gebed te bidden voor leden over de hele wereld rond het thema “Oproep tot Jezus bewust van onze dringende behoefte”. Om deel te nemen, registreer je op www.revivalandreformation.org/100days. Wees moedig, broeders en zusters van de Frans-Belgische Unie. Je wereldfamilie gaat met je mee om te bidden voor de spoedige terugkeer van de Heer. Dan zullen we in de hemel zijn in een perfecte setting met onze Schepper, onze Verlosser, onze Meester Dokter, onze Koning en onze beste vriend, Jezus Christus “!

Reacties zijn gesloten.