Brussel zingt

Op 5 oktober hadden de kerken van het Brussels gewest een geweldige tijd om deel te nemen aan “Brussel zingt”. Deze bijeenkomst, een primeur in België, bracht meer dan 150 mensen samen in het gebouw van de Ernest Allardstraat. Het basisconcept was om de verschillende adventistische gemeenschappen van Brussel samen te brengen om een ​​moment van lofzang te delen tot eer van God. Door traditionele maar krachtige hymnes vergezeld door getalenteerde muzikanten, konden de mensen haar vreugde uiten over het samenzijn en het prijzen van God.

Ondanks de muzikale onvolkomenheden of het stamelen als het ging om zingen in een onbekende taal, telde alleen de muziek die uit het hart kwam. Een opwinding van emotie kwam tijdens het laatste lied waar, voorbij taalbarrières en verschillen van cultuur, handen en stemmen verenigd voor de glorie van onze Heer. Herinnert de Bijbel ons niet dat God heilig is en zich troont op de lofzang van van Israël (Psalm 22: 4)?

Een speciale dank aan Martine Segers en Adina Butnaru die met wijsheid, toewijding en talent dit programma hebben opgezet en de organisatie tot in detail hebben geleid. Gezien de glimlach op het gezicht aan het einde van de middag, is er geen twijfel, de volgende editie wordt reikhalzend verwacht!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.