Communiqué van de Adventjeugd

Het jeugddepartement heeft het de volgende beslissingen genomen ten aanzien van de jeugdactiviteiten:

Geen activiteiten
Zoals u wellicht weet hebben de Franse, Belgische en Luxemburgse regering de afgelopen dagen belangrijke stappen ondernomen om de COVID-19-pandemie en de gezondheidssituatie aan te pakken. Dit treft iedereen, maar vooral kinderen die in het algemeen virussen gemakkelijk verspreiden. Zelfs al zijn ze niet de meest zieke, toch moeten we regelingen treffen om gevolg te geven aan deze beslissingen. Hierdoor worden alle activiteiten minimaal tot eind april geannuleerd of opgeschort. De details zijn hieronder te vinden.

Activiteiten van lokale groepen
Alle activiteiten van lokale groepen (zowel in het weekend als tijdens de week) worden tot nader order opgeschort. Dit betreft ook korte verblijven die sommige groepen hebben gepland.

Global Youth Day
De Global Youth Day op 21 maart wordt geannuleerd. De twee Europese AJ divisies hebben zojuist de geplande acties en de live TV uitzending geannuleerd.

AMICUS 2020 in Collonges
De bijeenkomst van adventistische studenten AMICUS 2020 in Collonges tijdens het paasweekend wordt geannuleerd. Op dit moment is er geen vervangdatum gepland.

AJ gebedsweek
De geplande AJ-gebedsweek in maart wordt geannuleerd om gevolg te geven aan de sluiting van de kerken.

Bemoediging
De UFBJA en haar aangesloten federaties (FFJAN, FFJAS, FBLJA) volgen nauwlettend de ontwikkeling van de gezondheidssituatie op haar grondgebied, om de komende dagen de tijdsduur van deze preventieve stopzetting van activiteiten te bepalen. We zijn ons ervan bewust voor de moeilijkheden die dit met zich meebrengt voor lokale groepen en de jongeren. Laten we vol vertrouwen blijven en ervoor zorgen dat we altijd contact blijven houden met de kinderen en jongeren die we begeleiden via sociale netwerken en telefoon.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.