Philippe Leduc verkozen tot hoofd pijler Onderwijs

De afgevaardigden van de drie federaties en instellingen van de gebieden van de Unie van Zevende-dags Adventisten van Frankrijk, België en Luxemburg (FBU) zijn van 5 tot 8 mei bijeengekomen in de kerk van de Campus Adventiste du Salève, te Collonges-sous-Salève ter gelegenheid van de vijfjaarlijkse Algemene Vergadering.

Op zondag 7 mei 2023, om 18.05 uur, stelde de benoemingscommissie aan de afgevaardigden van de algemene vergadering van de FBU Philippe Leduc voor als hoofd van de pijler onderwijs van de FBU voor de periode 2023-2028.

De pijler onderwijs omvat nu de afdelingen Jeugd, Kinderen, Onderwijs en Kindercatechese.

De benoeming van Philippe Leduc is met grote meerderheid aangenomen, 147 stemmen voor.

Philippe Leduc heeft in het verleden in verschillende hoedanigheden gediend in de Federatie van Adventkerken van Noord-Frankrijk (FFN), als voorganger in verschillende kerken, directeur van het “Maison de l’Esperance”. Sinds 2015 is hij geroepen bij de Federatie van Adventkerken van België en Luxemburg als hoofd van de pijler de Jeugd & Gezin.

Vanaf nu, tot 2028, wanneer de volgende Algemene Vergadering van de FBU zal plaatsvinden, zal Philippe Leduc zijn ambt uitoefenen als directeur van de pijler onderwijs van de Frans-Belgische Unie (FBU).

Pedro Torres | BIA-ANN

Reacties zijn gesloten.